Sonia Baptista

Forretningsudvikler & Sparringspartner

Forretningsudvikler & Sparringspartner

Cand. Merc. & HD-A

Mit navn er Sonia Baptista.

Med mere end 20 års praktisk erfaring fra global handelsvirksomhed, hotel- og turismebranchen og undervisningssektoren og samt min teoretiske baggrund som Cand. Merc. i Virksomhedsudvikling og HD i Afsætningsøkonomi får du konkret og hands-on rådgivning og sparring, som du kan implementere direkte i din strategiudvikling og virksomhedsdrift.

Jeg er forfatter til tre bøger i oplevelsesøkonomi; Branchekommunikation på dansk og engelsk, Salg & Markedsføring og Sikkerhed. Bøgerne kan købes via forlaget Praxis

For private og offentlige virksomheder

Min mission er at hjælpe dig med at tage komplicerede problemstillinger og få dem struktureret og nedfældet på skrift.

Jeg udarbejder og gennemfører interviews, dataindsamling, analyser, projektbeskrivelser og ansøgninger, som giver positive resultater for mine samarbejdspartnere.

Min passion er at hjælpe dig strategisk på en seriøs og troværdig måde, så du opnår dine målsætninger.

Jeg har udarbejdet analyser og undersøgelser, der har skabt effektive og konkrete resultater for virksomheder og institutioner inden for turismebranchen, uddannelsessektoren og global handel.

For iværksættere

Min mission er at hjælpe dig med at opstarte og drive din egen forretning og få din drøm til at gå i opfyldelse.

Jeg havde selv den drøm, og nu udlever jeg den. Jeg har været med til at opstarte virksomheder, som idag kører med overskud.

Det er min passion at vejlede og udvikle. Jeg stortrives, når jeg er på arbejde, for jeg ved, at jeg har fundet min rette hylde. Jeg tror på, at jeg kan hjælpe dig med at finde din rette hylde, så du kan udleve din passion.

Som kunde får du konkret hjælp til at udvikle dit forretningskoncept, strukturere din hverdag og optimere dine processer, markedsføre dig online, søge midler til projekter og fonde, udarbejde analyser og anvende dem til både strategisk og hands-on forretningsudvikling.

Referencer

BHJ, Copublica, Culture Code, Eventør, EpIQlearning, Hotel- og Restaurantskolen, Højskolen Østersøen, IBA Erhvervsakademi Kolding/Leeds Beckett University UK, IBC, Knit Happens, Marina Fiskenæs, Midtjysk Turisme, Share the light, Story Soldier, Syddansk Turisme, Sønderborg Turistbureau, Vaner & Livsstil, Vejlefjord.

HVORDAN KAN JEG HJÆLPE DIG?

FØRSTE MØDE ER UDEN BEREGNING OG UFORPLIGTENDE.

Book her